Prognoza vremena za Hrvatsku za prekosutra

26.06.2021.
Pretežno sunčano, u unutrašnjosti zemlje početkom dana mjestimice uz umjerenu naoblaku.
U kopnenim predjelima bit će slabog do umjerenog istočnog i sjeveroistočnog, na krajnjem istoku sjeverozapadnog vjetra. Na Jadranu će početkom dana puhati umjerena do jaka bura, a potom umjeren sjeverozapadni i zapadni, na njegovom južnom dijelu i jugozapadni vjetar. Navečer će ponovo zapuhati bura.
Jutarnje temperature zraka na kopnu od 14 do 18 °C, na moru između 21 i 26 °C; najviše dnevne u unutrašnjosti niže nego prethodnih dana, između 26 i 31 °C, a na obali i otocima od 30 do 34 °C.

Aktualnosti

Festival dobre zabave, glazbe i gastro užitaka na zelenom Tuškancu

12.06.2021.

Nakon popularnih Fuliranja i Zagreb Burger Festivala, kreativna agencija Kokoš ili jaje otvorila je po četvrti put festival Foodballerku. Posjetitelje je odmah u startu rasplesao Dino Dvornik Tribute Band i donio tako željeni duh starog normalnog.

Projekt Ilica: Q’ART – tko Iličari zlo ne misli

08.06.2021.

Vikend pred nama vikend je uživancije u umjetnosti i bogatom programu u samom srcu Zagreba. Konačno, po prvi puta i u ovoj godini, Projekt Ilica: Q’ART donosi radost kreativnog šušura u grad.

Mjesec po mjesec

lipa u cvatu

Lipanj

01.06.2021.

Na početku smo lipnja, mjeseca koji označava početak klimatološkog ljeta.  U Hrvatskoj je ime dobio po stablu lipe koje cvate u ovo doba godine, dok korijene njegovog latinskog naziva  nalazimo u imenu božice neba, Junone.

Satelitska slika

Radarska slika

Facebook