Prognoza vremena za Hrvatsku za prekosutra

27.09.2020.
Djelomice, u unutrašnjosti zemlje prijepodne i pretežno sunčano, no uz promjenljivu naoblaku uz koju će uglavnom popodne mjestimice biti kiše i lokalnih pljuskova s grmljavinom. Oborine će na Jadranu biti češće nego u kopnenoj Hrvatskoj.
Na kopnu će puhati slab jugoistočni, na krajnjem istoku sjeverozapadni vjetar. Na Jadranu će biti umjerenog i jakog juga.
Jutro na kopnu svježe, s temperaturama zraka od 2 do 6 °C, na Jadranu osjetno ugodnije, između 9 i 12 °C; najviše dnevne temperature u kopnenoj Hrvatskoj između 13 i 18 °C, a na obali i otocima od 18 do 22 °C.

Aktualnosti

Created with GIMP

Yes Feel Good Festival premijerno nastupa na zelenoj pozornici Strossmayerovog trga

15.09.2020.

Jesen se lagano približava i najavljuje svoj dolazak prekrasnim YESenskim bojama i mirisima, a kreativna agencija Kokoš ili jaje premijerno predstavlja novi YES Feel Good Festival, na zagrebačkom Strossmayerovom trgu od 16. do 27.09.

naslovnica

Kako izračunati udaljenost između sebe i grmljavine?

23.08.2020.

Sigurna sam da ponekad s prozora promatrate munje. Poseban doživljaj je promatrati ih noću, kada svojim bljeskovima na trenutak noć pretvore u dan!

Mjesec po mjesec

kolovoz

Evo nama kolovoza

01.08.2020.

Prvi je dan mjeseca kolovoza, pravi trenutak da se podsjetimo kakav je osmi mjesec u godini kada je riječ o vremenu, odnosno vremenskim prilikama i neprilikama u našoj zemlji.

Satelitska slika

Radarska slika

Facebook