Prognoza vremena za Hrvatsku za prekosutra

11.05.2021.
Pretežno sunčano, danju toplo, u unutrašnjosti zemlje i vrlo toplo. U većini predjela bit će vedro ili malo oblačno, na sjevernom Jadranu te u zapadnim i sjeverozapadnim kopnenim predjelima u drugom će dijelu dana biti umjerene naoblake.
Na kopnu će puhati slab i umjeren jugozapadni, na krajnjem istoku jugoistočni vjetar. Duž obale će biti slabog i umjerenog juga, na Kvarneru jugozapadnog vjetra.
Jutarnje temperature zraka u kopnenim predjelima između 9 i 15 °C, u morskim od 15 do 18 °C; najviše dnevne većinom od 21 do 26 °C, u unutrašnjosti zemlje do 28 °C.

Aktualnosti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mosquitan – najprirodniji način borbe protiv komaraca

06.05.2021.

Čini vam se da nikoga ne pikaju kao vas,  čak i kad ste zaštićeni! Rješenje za vas, ali i sve ostale koji muku muče s komarcima, 3 su vrhunska proizvoda talijanskog brenda Mosquitan!

Moderan, bezvremenski i uvijek u trendu – lan kao idealan materijal za nadolazeće tople dane

05.05.2021.

Iako je proljeće još uvijek pomalo ćudljivo, pa nakon nekoliko toplih dana ponovo zahladi, pred nama je onaj topliji, mnogima i ljepši dio godine. Bez obzira za kakve se vremenske prilike odijevali,  za dobar izgled potrebni su nam odjevni komadi […]

Mjesec po mjesec

svib

Svibanj

01.05.2021.

Svibanj,  peti po redu mjesec u gregorijanskom kalendaru, prvi je pravi proljetni mjesec. U hrvatskom jeziku ime je dobio po biljci svib (cornus sanguinea), a naši stari zvali su ga još i filipovčak, rožnjak i sviben.

Satelitska slika

Radarska slika

Facebook