Prognoza vremena za Hrvatsku za sutra

26.09.2020.
I u subotu će diljem Hrvatske biti povremene kiše i kraćih lokalnih pljuskova. Osjetno će zahladiti.
U većini kopnenih predjela zapuhati će umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, u Slavoniji će puhati sjeverozapadnjak umjerene jačine. Na sjevernom će Jadranu puhati jaka, podno Velebita olujna bura, postupno će se proširiti i na srednji Jadran, dok će uz ostatak obale biti umjerenog juga i jugozapadnjaka.
Jutarnje temperature zraka na kopnu od 6 do 11 °C, na sjevernom Jadranu između 11 i 16 °C, a u Dalmaciji između 17 i 19 °C; najviše dnevne u kopnenoj Hrvatskoj od 14 do 18 °C, u gorskim predjelima malo niže, na Jadranu između 15 i 19 °C, na krajnjem jugu do 22 °C.

Aktualnosti

Created with GIMP

Yes Feel Good Festival premijerno nastupa na zelenoj pozornici Strossmayerovog trga

15.09.2020.

Jesen se lagano približava i najavljuje svoj dolazak prekrasnim YESenskim bojama i mirisima, a kreativna agencija Kokoš ili jaje premijerno predstavlja novi YES Feel Good Festival, na zagrebačkom Strossmayerovom trgu od 16. do 27.09.

naslovnica

Kako izračunati udaljenost između sebe i grmljavine?

23.08.2020.

Sigurna sam da ponekad s prozora promatrate munje. Poseban doživljaj je promatrati ih noću, kada svojim bljeskovima na trenutak noć pretvore u dan!

Mjesec po mjesec

kolovoz

Evo nama kolovoza

01.08.2020.

Prvi je dan mjeseca kolovoza, pravi trenutak da se podsjetimo kakav je osmi mjesec u godini kada je riječ o vremenu, odnosno vremenskim prilikama i neprilikama u našoj zemlji.

Satelitska slika

Radarska slika

Facebook