Prognoza vremena za Hrvatsku za sutra

02.04.2020.
Diljem zemlje bit će sunčano i vedro, samo u istočnoj i središnjoj Hrvatskoj popodne prolazno može biti slabe do umjerene naoblake. U najtoplijem dijelu dana malo će i zatopliti.
U većem dijelu zemlje vjetar će biti slab, u kopnenoj Hrvatskoj u početku sjeveroistočni, a zatim jugoistočni i istočni, na Jadranu će tijekom jutra biti slabe do umjerene bure, a u nastavku dana uz obalu slabog jugozapadnog i zapadnog, a prema otvorenom moru sjeverozapadnog vjetra.
Jutarnje temperature zraka u kopnenim će se predjelima kretati između -4 i 1 °C, u morskim većinom od 2 do 7 °C; najviše dnevne u kopnenoj će Hrvatskoj biti od 9 do 13 °C, a na obali i otocima između 11 i 14 °C.

Aktualnosti

kobasica od divljači foto OPG Božić

Domaće gastro delicije putuju Hrvatskom

31.03.2020.

Vrijeme u kom živimo sve je samo ne jednostavno. Ipak, život nije stao. Izmjenjuju se dani, vremenske prilike i dalje se mijenjaju, sunce izlazi i zalazi. I dalje su tu neke naše potrebe, samo se mijenjaju načini na koje ih […]

Zagreb

Tko/što je krivac za neviđeno onečišćenje zraka u Zagrebu?

27.03.2020.

Zagreb je danas bio među najzagađenijim gradovima na svijetu! Otkriven je krivac za ovo neviđeno onečišćenje zraka – stigao je iz pustinje Karakum, iz 3.500 kilometara dalekog Turkmenistana.

Mjesec po mjesec

ozujak 1

Ožujak, mjesec koji donosi kraj zime i početak proljeća

01.03.2020.

Ožujak je treći mjesec u godini i ima 31 dan. Smatra se da hrvatski naziv mjeseca dolazi od riječi laž, a odnosi se na prevrtljivost vremena u tom mjesecu. Latinsko ime Martius dobio je po bogu rata, Marsu, te se […]

Satelitska slika

Radarska slika

Facebook