Prognoza vremena za Hrvatsku za sutra

05.07.2020.
U većini predjela sunčano te vedro ili malo oblačno, na istoku i jugu nešto oblačnije nego u ostatku zemlje, uglavnom uz umjerenu naoblaku, a na obali i uz mogućnost rijetkih popodnevnih pljuskova i grmljavine.
U kontinentalnoj Hrvatskoj bit će umjerenog sjevernog i sjeveroistočnog vjetra, dok će duž obale puhati umjerena i jaka bura, prema otvorenom moru sjeverozapadni vjetar.
Jutarnje temperature zraka u kopnenim predjelima između 12 i 17 °C, u morskim od 20 do 24 °C; najviše dnevne u kopnenoj Hrvatskoj od 24 °C u Lici do 30 °C u istočnoj Slavoniji, a na obali i otocima između 29 i 33 °C.

Aktualnosti

par u hladu

Bevanda i fjaka – spas od vrućina

01.07.2020.

Danas i službeno ulazimo u najtopliji dio godine! Stanovnici našeg primorja od vrućina se zaštićuju na specifičan se način. Iako većina nas iz unutrašnjosti pomalo sumnjičavo gleda na “bevandu” kao na lijek protiv žege i “zvizdana”,

Baš Naš Gourmet&Music festival_2019 (5)

Uskoro kreće Baš Naš Festival na Gradecu

12.06.2020.

Sjećate se najboljih svirki na Gradecu prošlog ljeta? Opuštenih ljetnih večeri u sjajnoj atmosferi uz slasne zalogaje i vrhunske koktele na pozornici, koju krasi stotine šarenih kišobrana i lampica?

Mjesec po mjesec

žito, simbol mjeseca srpnja

Srpanj

30.06.2020.

Posljednji je dan lipnja. Prema najavama prognostičara, na početku smo uglavnom stabilnog perioda u kome će vremenske prilike biti baš onakve kakve i priliče ljetu i mjesecu srpnju u koji ulazimo za manje od 24 sata.

Satelitska slika

Radarska slika

Facebook