Prognoza vremena za Hrvatsku za danas

09.05.2021.
Sunčano te vedro ili malo oblačno, danju posvuda i ugodno toplo. U unutrašnjosti zemlje ujutro je ponegdje moguća kratkotrajna magla.
U kopnenoj Hrvatskoj bit će slabog, na istoku zemlje umjerenog, jugoistočnog vjetra. Na Jadranu će početkom dana puhati slab burin, u nastavku dana uz obalu će biti slabog jugozapadnog i zapadnog, a prema otvorenom moru sjeverozapadnog vjetra. Na sjevernom će Jadranu biti i slabog juga.
Jutarnje temperature zraka u kontinentalnoj Hrvatskoj između 4 i 8 °C, na obali i otocima od 12 do 18 °C; najviše dnevne diljem zemlje od 20 do 25 °C.

Aktualnosti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mosquitan – najprirodniji način borbe protiv komaraca

06.05.2021.

Čini vam se da nikoga ne pikaju kao vas,  čak i kad ste zaštićeni! Rješenje za vas, ali i sve ostale koji muku muče s komarcima, 3 su vrhunska proizvoda talijanskog brenda Mosquitan!

Moderan, bezvremenski i uvijek u trendu – lan kao idealan materijal za nadolazeće tople dane

05.05.2021.

Iako je proljeće još uvijek pomalo ćudljivo, pa nakon nekoliko toplih dana ponovo zahladi, pred nama je onaj topliji, mnogima i ljepši dio godine. Bez obzira za kakve se vremenske prilike odijevali,  za dobar izgled potrebni su nam odjevni komadi […]

Mjesec po mjesec

svib

Svibanj

01.05.2021.

Svibanj,  peti po redu mjesec u gregorijanskom kalendaru, prvi je pravi proljetni mjesec. U hrvatskom jeziku ime je dobio po biljci svib (cornus sanguinea), a naši stari zvali su ga još i filipovčak, rožnjak i sviben.

Satelitska slika

Radarska slika

Facebook