Prognoza vremena za Hrvatsku za danas

10.12.2019.
Promjenljivo, na krajnjem istoku i jugu početkom dana pretežno oblačno, uglavnom u prvom dijelu dana mjestimice uz povremenu kišu, u drugom u većini predjela suho uz sunčana razdoblja, a samo će na krajnjem jugu kiše povremeno biti i tijekom popodneva. U gorskim predjelima bit će snijega i susnježice.
Na kopnu će puhati umjeren i jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Na Jadranu će biti jake i olujne bure koja podno obalnih planina može imati i orkanske udare.
Jutarnje i dnevne temperature zraka u kopnenoj Hrvatskoj neće se značajnije razlikovati, a kretat će se između 2 i 7 °C, dok se na Jadranu u jutarnjim satima očekuje uglavnom od 6 do 11 °C, a danju između 8 i 12 °C.

Aktualnosti

fotka 4

Savršeni wellbeing blagdani

07.12.2019.

Iako su blagdani sinonim za uživanje u kućnoj atmosferi s najdražima, zašto ih ne biste proveli na putovanju koje će vas dodatno zbližiti? Želite li pri tome idiličan zimski doživljaj, opuštanje u ayurvedskom wellnessu i guštanje u domaćim kolačima, znamo […]

Esplanade Zagreb Hotel - Christmas Lobby

Advent u zagrebačkoj Esplanadi – neodoljivi blagdanski okusi i bajkovit ugođaj u samom srcu Zagreba

05.12.2019.

Sa snijegom ili bez njega, vrijeme adventa uvijek je lijepo, a na nekim mjestima i bajkovito. Jedno od takvih mjesta je Esplanada,  neodoljiva zagrebačka ljepotica. Baš takva, neodoljiva, je i ponuda što su ju za dane  adventa pripremili u ovom […]

Mjesec po mjesec

snježni suncokret

Prosinac

01.12.2019.

Na što pomislite na sam  spomen prosinca? Većina ljudi pomisli na zimu i snijeg. No, je li prosinac i po svojim osnovnim meteorološkim karakteristikama pravi zimski mjesec, i karakterizira li ga zaista snijeg?

Satelitska slika

Radarska slika

Facebook