Prognoza vremena za Hrvatsku za danas

21.12.2018.
Umjereno do pretežno oblačno, na Jadranu i u Slavoniji mjestimice uz malo kiše. U unutrašnjosti je ponegdje moguća jutarnja magla.
U kopnenoj Hrvatskoj puhat će slab, u Slavoniji umjeren, južni i jugozapadni vjetar. Na Jadranu će biti slabog i umjerenog, na njegovom sjevernom dijelu na udare moguće i jakog, juga i jugozapadnjaka.
Jutarnje temperature zraka na kopnu od -1 do 2 °C, na moru između 5 i 9 °C, na krajnjem jugu više, do 12 °C; najviše dnevne temperature u kopnenoj Hrvatskoj između 1 °C na istoku i 7 °C na zapadu, a na obali i otocima od 9 °C na sjevernom Jadranu do 15 °C na krajnjem jugu.

Aktualnosti

5 ShoeBeDo_Replay

Jeste li spremni za hladnoću i snijeg?

13.12.2018.

Prema najavama prognostičara, u naše krajeve konačno stiže zima, ona snježna, koju mnogi tako željno iščekuju, dok oni zimogrozniji drže palčeve u nadi da se prognoze neće ostvariti.

snaslovna

Ramen – shogun u Zagrebu

12.12.2018.

Vrijeme je Adventa, događaja je kao u priči, nije lako odabrati gdje otići, što vidjeti i čuti, što probati. Novo i drugačije za mene je uvijek najizazovnije, a zagrebačko adventsko Fuliranje oduševljava me upravo novitetima koje nudi.

Mjesec po mjesec

snježni suncokret

Prosinac

30.11.2018.

Na što pomislite na sam  spomen prosinca? Većina ljudi pomisli na zimu i snijeg. No, je li prosinac i po svojim osnovnim meteorološkim karakteristikama pravi zimski mjesec, i karakterizira li ga zaista snijeg?

Satelitska slika

Radarska slika

Facebook