Prognoza vremena za Hrvatsku za prekosutra

23.04.2021.
Promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, no i mjestimičnom kišom, lokalnim pljuskovima i grmljavinom. U većini predjela oborina će biti do sredine dana, popodne će biti suho i uz više sunca nego tijekom prijepodneva, a samo će na krajnjem jugu i u drugom dijelu dana biti lokalnih pljuskova.
U kopnenoj Hrvatskoj zapuhat će umjeren sjeverac i sjeveroistočnjak. Na sjevernom i srednjem Jadranu bit će umjerene i jake bure, na ostatku obale puhat će umjereno jugo.
Jutarnje temperature zraka na kopnu od 3 do 8 °C, na moru između 9 i 14 °C; najviše dnevne u kopnenoj Hrvatskoj između 10 i 15 °C, a na obali i otocima od 15 do 20 °C.

Aktualnosti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U fokusu modnog brenda Timberland proljetna kolekcija napravljena u skladu s prirodom

03.04.2021.

  U Zagrebačkom Arena centru svečano je otvorena preuređena Timberland trgovina koja je predstavila novi koncept brenda dizajniran s ciljem povezivanja branda i zajednice kako bi stvorio čarobno iskustvo prilikom kupovine.

MI 4

Zima ne posustaje, saznajte kad se, nakratko, vraća u naše krajeve

Vremenske prilike za uskršnje blagdane nisu baš onakve kakve bismo poželjeli, no pravo iznenađenje vrijeme nam priprema u idućem tjednu.

Mjesec po mjesec

travanj

Travanj

01.04.2021.

Evo nas i u travnju, četvrtom mjesecu u godini, mjesecu koji označava prijelaz u topli dio godine. Hrvatski naziv  mjeseca dolazi od riječi trava, koja zbog obilnijih kiša i jačeg sunca u ovom mjesecu buja i  posebno je zelena.

Satelitska slika

Radarska slika

Facebook