Prognoza vremena za Hrvatsku za danas

22.08.2019.
Na južnom Jadranu pretežno sunčano i vruće. U ostatku zemlje djelomice sunčano uz većinom umjerenu naoblaku.
U unutrašnjosti zemlje puhat će slab do umjeren sjeveroistočni vjetar. Na sjevernom i srednjem Jadranu bit će umjerene bure i sjeverozapadnjaka, na jugu će puhati slab i umjeren jugozapadni vjetar.
Jutarnje temperature zraka na kopnu od 11 do 17 °C, na moru između 21 i 26 °C; najviše dnevne u većini kopnenih predjela između 24 i 28 °C, u istočnoj Slavoniji do 30 °C, a na Jadranu te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 30 do 35 °C.

Aktualnosti

toplinski val

Jača opasnost od toplinskog vala! Ne zanemarujte savjete stručnjaka, provodite mjere zaštite!

11.08.2019.

Ljeto je na svom vrhuncu, ruku pod ruku s njim idu i visoke temperature zraka. Ovih dana one ne samo da prelaze granicu vrućine, već se u dijelovima zemlje penju i prema 40 ºC, a tople noći onemogućuju neophodan noćni […]

fotka 3

Gin & Tonic, osvježenje za kraj vrućeg ljetnog dana

10.08.2019.

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog lansiranja selekcije Gin & Tonic pića, kreativna ekipa Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bara dizajnirala je No. 2 verziju Gin O’clock menija kao savršeno osvježenje za vruće ljetne dane.

Mjesec po mjesec

kolovoz

Evo nama kolovoza

01.08.2019.

Prvi je dan mjeseca kolovoza, pravi trenutak da se podsjetimo kakav je osmi mjesec u godini kada je riječ o vremenu, odnosno vremenskim prilikama i neprilikama u našoj zemlji.

Satelitska slika

Radarska slika

Facebook