Prognoza vremena za Hrvatsku za danas

19.10.2019.
Na sjevernom Jadranu i u predjelima uz njega postupan porast naoblake praćen mjestimičnom kišom. U ostatku zemlje djelomice, na krajnjem istoku i jugu pretežno sunčano.
U unutrašnjosti zemlje bit će slabog, u zapadnoj i središnjoj Hrvatskoj od sredine dana umjerenog, jugozapadnog vjetra. Na Jadranu će puhati umjereno jugo i južni vjetar.
Jutarnje temperature zraka na kopnu od 7 do 12 °C, na moru između 13 i 17 °C; najviše dnevne od 19 do 23 °C, samo u gorskoj Hrvatskoj malo niže.

Aktualnosti

Bablje ljeto

Uživate li i vi u babljem ljetu?

30.09.2019.

Jesen, za mnoge najljepše godišnje doba, često nam daruje vrijeme za poželjeti. Noći i jutra su ugodno svježi, dani sunčani i topli, nerijetko i vrlo topli, i tek  nas jutarnje magle i sumaglice u unutrašnjosti zemlje podsjećaju da smo na prijelazu […]

naslovnica mala

RokOtok, projekt koji je ovog ljeta osvojio Hrvatsku, ide dalje

17.09.2019.

Plivanjem spojiti pedeset hrvatskih otoka, pri tome nešto naučiti o okolišu i prirodi i dobro se zabaviti – ciljevi su plivačko-edukacijskog maratona koji se nastavlja sljedećeg ljeta.

Mjesec po mjesec

listopad

Listopad

01.10.2019.

Listopad, prvi pravi jesenski mjesec, mjesec je  u kojem sve pomalo ukazuje na nadolazeću zimu.  Kod starih Rimljana označavao je osmi mjesec u godini, pa stoga korijen njegovog latinskog imena, october,  dolazi od riječi octo, što znači osam.

Satelitska slika

Radarska slika

Facebook