Prognoza vremena za Hrvatsku za sutra

02.10.2020.
U većem dijelu zemlje u prvom dijelu dana umjereno do pretežno oblačno uz mjestimičnu kišu, uglavnom na Jadranu i lokalne pljuskove i grmljavinu, popodne djelomice sunčano i uglavnom bez oborina. Na krajnjem jugu i istoku djelomice sunčano i uglavnom suho.
Vjetar će u kopnenim predjelima biti slab, u gorskoj, sjeverozapadnoj i središnjoj Hrvatskoj umjeren, jugozapadni. Na Jadranu će puhati umjereno i jako jugo i južni vjetar.
Jutarnje temperature zraka u kopnenim predjelima između 9 i 15 °C, u morskim većinom od 15 do 19 °C; najviše dnevne u gorskoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj od 18 do 21 °C, u ostatku kopnene Hrvatske između 23 i 26 °C, a na obali i otocima od 20 do 24 °C.

Aktualnosti

Created with GIMP

Yes Feel Good Festival premijerno nastupa na zelenoj pozornici Strossmayerovog trga

15.09.2020.

Jesen se lagano približava i najavljuje svoj dolazak prekrasnim YESenskim bojama i mirisima, a kreativna agencija Kokoš ili jaje premijerno predstavlja novi YES Feel Good Festival, na zagrebačkom Strossmayerovom trgu od 16. do 27.09.

naslovnica

Kako izračunati udaljenost između sebe i grmljavine?

23.08.2020.

Sigurna sam da ponekad s prozora promatrate munje. Poseban doživljaj je promatrati ih noću, kada svojim bljeskovima na trenutak noć pretvore u dan!

Mjesec po mjesec

kolovoz

Evo nama kolovoza

01.08.2020.

Prvi je dan mjeseca kolovoza, pravi trenutak da se podsjetimo kakav je osmi mjesec u godini kada je riječ o vremenu, odnosno vremenskim prilikama i neprilikama u našoj zemlji.

Satelitska slika

Radarska slika

Facebook