Prognoza vremena za Hrvatsku za danas

26.04.2019.
Promjenljivo i nestabilno, mjestimice uz kišu, pljuskove i grmljavinu, u prvom dijelu dana u Slavoniji i Dalmaciji, popodne u ostatku zemlje, pri čemu će oborine biti češće u unutrašnjosti.
Na kopnu će zapuhati umjeren sjeverozapadni i sjeveroistočni vjetar. Na Jadranu će biti umjerenog sjeverozapadnog i zapadnog vjetra.
Jutarnje temperature zraka u kopnenim predjelima od 9 do 14 °C, na Jadranu između 10 i 16 °C; najviše dnevne osjetno niže nego prethodnih dana, od 15 do 20 °C.

Aktualnosti

naslovnica

Kako da boravak na otvorenom bude užitak

18.04.2019.

Dobro nam je poznato kako sunce potiče lučenje serotonina, popularnog „hormona sreće“, ali i stvaranje tijelu neophodnog vitamina D. Svatko od nas je svjedok dobrobiti sunčeve energije koja nam donosi osmijeh na lice, osjećamo se sretnije i imamo više energije za […]

proljetne alergije

Proljetne alergije i kako što bezbolnije izaći s njima na kraj

29.03.2019.

Na spomen proljeća većina nas pomisli na rascvjetale magnolije i voćke, na zlatnu kišu i travnjake pune tratinčica i zlatnih maslačaka, te na tople sunčane dane. No, dolaskom proljeća, za mnoge počinju i teškoće s kojima nije jednostavno izaći na kraj.

Mjesec po mjesec

travanj

Travanj

01.04.2019.

Evo nas i u travnju, četvrtom mjesecu u godini, mjesecu koji označava prijelaz u topli dio godine.  Hrvatski naziv  mjeseca dolazi od riječi trava, koja zbog obilnijih kiša i jačeg sunca u ovom mjesecu buja i  posebno je zelena.

Satelitska slika

Radarska slika

Facebook