Prognoza vremena za Hrvatsku za sutra

21.04.2021.
Djelomice, na dijelovima Jadrana i pretežno sunčano. I dalje neće biti stabilno, pa će uz pojačanu naoblaku mjestimice biti lokalnih pljuskova i grmljavine, osobito u sjeverozapadnoj i središnjoj Hrvatskoj. Danju će malo zatopliti.
Zapuhat će umjeren, u gorju na udare jak, jugozapadni vjetar, na Jadranu će biti juga i južnog vjetra, koji će prema kraju dana jačati.
Jutarnje temperature zraka u kopnenim predjelima između 2 i 7 °C, na Jadranu od 7 do 11 °C; najviše dnevne većinom između 15 i 19 °C, samo u gorskoj Hrvatskoj i neznatno niže.

Aktualnosti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U fokusu modnog brenda Timberland proljetna kolekcija napravljena u skladu s prirodom

03.04.2021.

  U Zagrebačkom Arena centru svečano je otvorena preuređena Timberland trgovina koja je predstavila novi koncept brenda dizajniran s ciljem povezivanja branda i zajednice kako bi stvorio čarobno iskustvo prilikom kupovine.

MI 4

Zima ne posustaje, saznajte kad se, nakratko, vraća u naše krajeve

Vremenske prilike za uskršnje blagdane nisu baš onakve kakve bismo poželjeli, no pravo iznenađenje vrijeme nam priprema u idućem tjednu.

Mjesec po mjesec

travanj

Travanj

01.04.2021.

Evo nas i u travnju, četvrtom mjesecu u godini, mjesecu koji označava prijelaz u topli dio godine. Hrvatski naziv  mjeseca dolazi od riječi trava, koja zbog obilnijih kiša i jačeg sunca u ovom mjesecu buja i  posebno je zelena.

Satelitska slika

Radarska slika

Facebook