Prognoza vremena za Hrvatsku za sutra

03.04.2020.
Pretežno sunčano te vedro ili malo oblačno, od sredine dana ponegdje i umjereno oblačno. Bit će malo toplije nego prethodnog dana.
U kopnenoj Hrvatskoj puhat će slab, od sredine dana mjestimice umjeren, sjeveroistočni i istočni vjetar. Na Jadranu će biti slabog, sredinom dana i popodne mjestimice i umjerenog, jugozapadnog i zapadnog vjetra.
Jutarnje temperature zraka kretat će se od -4 do 0 °C na kopnu te između 3 i 7 °C na moru, dok se u najtoplijem dijelu dana diljem zemlje očekuje između 12 i 17 °C.

Aktualnosti

kobasica od divljači foto OPG Božić

Domaće gastro delicije putuju Hrvatskom

31.03.2020.

Vrijeme u kom živimo sve je samo ne jednostavno. Ipak, život nije stao. Izmjenjuju se dani, vremenske prilike i dalje se mijenjaju, sunce izlazi i zalazi. I dalje su tu neke naše potrebe, samo se mijenjaju načini na koje ih […]

Zagreb

Tko/što je krivac za neviđeno onečišćenje zraka u Zagrebu?

27.03.2020.

Zagreb je danas bio među najzagađenijim gradovima na svijetu! Otkriven je krivac za ovo neviđeno onečišćenje zraka – stigao je iz pustinje Karakum, iz 3.500 kilometara dalekog Turkmenistana.

Mjesec po mjesec

ozujak 1

Ožujak, mjesec koji donosi kraj zime i početak proljeća

01.03.2020.

Ožujak je treći mjesec u godini i ima 31 dan. Smatra se da hrvatski naziv mjeseca dolazi od riječi laž, a odnosi se na prevrtljivost vremena u tom mjesecu. Latinsko ime Martius dobio je po bogu rata, Marsu, te se […]

Satelitska slika

Radarska slika

Facebook