Prognoza vremena za Hrvatsku za danas

25.09.2020.
Promjenljivo i pretežno oblačno, diljem zemlje uz kišu, lokalne pljuskove i grmljavinu, ponegdje moguće i obilnije te izraženije.
Diljem Hrvatske bit će vjetrovito. U kopnenim predjelima puhat će umjeren, uz pljuskove i jak, jugozapadni i južni vjetar, a na Jadranu umjereno i jako jugo i jugozapadnjak.
Jutarnje temperature zraka u kopnenoj Hrvatskoj između 14 i 19 °C, u morskoj od 18 do 22 °C; najviše dnevne na sjevernom Jadranu i u većini kopnenih predjela od 20 do 25 °C, u Dalmaciji i Slavoniji između 26 i 28 °C.

Aktualnosti

Created with GIMP

Yes Feel Good Festival premijerno nastupa na zelenoj pozornici Strossmayerovog trga

15.09.2020.

Jesen se lagano približava i najavljuje svoj dolazak prekrasnim YESenskim bojama i mirisima, a kreativna agencija Kokoš ili jaje premijerno predstavlja novi YES Feel Good Festival, na zagrebačkom Strossmayerovom trgu od 16. do 27.09.

naslovnica

Kako izračunati udaljenost između sebe i grmljavine?

23.08.2020.

Sigurna sam da ponekad s prozora promatrate munje. Poseban doživljaj je promatrati ih noću, kada svojim bljeskovima na trenutak noć pretvore u dan!

Mjesec po mjesec

kolovoz

Evo nama kolovoza

01.08.2020.

Prvi je dan mjeseca kolovoza, pravi trenutak da se podsjetimo kakav je osmi mjesec u godini kada je riječ o vremenu, odnosno vremenskim prilikama i neprilikama u našoj zemlji.

Satelitska slika

Radarska slika

Facebook